OBRADOVIĆ UDARIO NA ĐILASA I LAŽNE EKOLOGE: Da podržavam bivši režim neću! A NEĆU NI POSLUŠNIKE STRANIH AMBASADA! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

09:50

Lider Dveri Boško Obradović raskrinkao je tajkunsku opoziciju okupljenu oko Dragana Đilasa i samonikle lažne ekologe koje predvodi Aleksandar Jovanović Ćuta.

OBRADOVIĆ UDARIO NA ĐILASA I LAŽNE EKOLOGE: Da podržavam bivši režim neću! A NEĆU NI POSLUŠNIKE STRANIH AMBASADA! (VIDEO)

printscreen

Boško Obradović, lider Dveri

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Obradović je Đilasa i njegove saborce podsetio na "ružnu prošlost", odnosno činjenicu da su lideri i funkcioneri Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke na ovaj ili onaj način već bili na vlasti.

- Kolona bivšeg režima se ljuti kad ih tako nazovem a oni to jesu. Ja da podržavam dolazak bivšeg režima - neću! - rekao je između ostalog Obradović.

Kada je reč o pokretima Zelenih koji poslednjih dana u Srbji niču kao pečurke posle kiše, Obradović nema dilemu da je reč o koloni "zapadnih ambasada".

- Oni su svaki dan u kontaktu sa stranim ambasadama - konstatovao je Obradović.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Obradović je nedavno otkrio i da se upokojeni Savez za Srbiju raspao zbog Kosova, odnosno činjenice da su stranke okupljene oko Đilasa tražile izbacivanje člana sporazuma kojim se štiti teritorijalni integrite i suverenitet Srbije.

 

Komentari (6)

Loading
Vukasin

25.11.2021 10:13

Boško je je izgubio dragoceno vreme sa Đilasom i Jeremicem. Dobro je da se vratio u realnost. Imas jo jedan glas Boško Srbine tebi nije mesto sa izdajnjicima.

Aleks

25.11.2021 13:55

@Vukasin - Kada se Boško pojavio kao "nova mladja nada u politici" glasao sam za njega. Možda ću opet.

MrKamenjarac

25.11.2021 11:43

...nije valjda da mu je doslo iz zadnjice u glavu...

Vlada

25.11.2021 13:53

Najzad jedan pravilan stav od Obradovića. Kazao je istinu.