VULIN ODGOVORIO ZAPADU: Stvaranje srpskog sveta jedina brana uspostavljanju Velike Albanije!

Autor:

Vesti

22.11.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada god sam upozoravao da je Velika Albanija cilj i Prištine i Tirane bio sam napadan i označavan kao neko ko destabilizuje Balkan. Kurti je najavio stvaranje Velike Albanije i ceo Zapad ćuti", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

VULIN ODGOVORIO ZAPADU: Stvaranje srpskog sveta jedina brana uspostavljanju Velike Albanije!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

- Šiptari nikada u svojoj istoriji nisu učinili nijedan samostalan potez i ćutnja Zapada to samo potvrđuje. Najveća opasnost za mir na Balkanu je Velika Albanija i pokušaj da se albansko nacionalno pitanje reši komadanjem Srbije, a onda i ostalih država na Balkanu - kaže on.

Zato je, po njegovim rečima, stvaranje srpskog sveta jedina brana uspostavljanju Velike Albanije i potreba Srba da znaju da neće biti prepušteni sami sebi, ostavljeni bez zaštite i podrške Srbije.

- Granice na Balkanu ne smeju da se menjaju i zato se takav princip mora potvrditi na primeru Srbije. Zapad koji ćuti kada se govori o Velikoj Albaniji treba da bude još tiši kada se razmišlja o srpskom svetu. Sve što se dozvoli Šiptarima, ne može da se uskrati Srbima - prokomentarisao je Vulin Kurtijevu najavu stvaranja Velike Albanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile lala

22.11.2021 15:45

Samo na vreme pripremiti državu za odbranu, jer zapad NIJE završio plan o uništenju srba i Srbije.