IZLETEO IZ STANA VRIŠTEĆI OD BOLOVA: Ljubomorna devojka dvaput polila dečka KISELINOM, JEDNA stvar ga je spasila sigurne SMRTI!

Autor:

Svet

22.11.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da ljubomora može itekako biti opasna, dokazuje i slučaj 28-godišnje Ester Afrife iz Gane koja je u lažnom uverenju da je vara njen dečko Kelvin Pogo (29) bacila na njega sumpornu kiselinu, a potom ga napala drugi put kako bi ga sprečila da dobije potrebnu pomoć.

IZLETEO IZ STANA VRIŠTEĆI OD BOLOVA: Ljubomorna devojka dvaput polila dečka KISELINOM, JEDNA stvar ga je spasila sigurne SMRTI!

Foto: Tanjug/AP

Britanska policija

Užasna priča iz Engleske završila je punomoćnom presudom u kojoj je Afrife dobila 14 godina, dok će njena žrtva do kraja života imati posledice zbog njene bolesne ljubomore i uverenja da je Pogo vara s koleginicom s fakulteta.

Mlada žena je kupila litar sumporne kiseline s interneta, te ga je prolila s njom dok je on spavao. U prvom trenutku on nije shvatio da je njegova devojka odgovorna, pa ju je zamolio za pomoć pre nego je prolio vodu na ranu. Ona se pretvarala da zove hitnu pomoć.

Blokirala je pozive njegovih prijatelja na telefonu i otkazala je taksi koji ga je trebao odvesti u bolnicu, prenosi Večernji.

Na suđenju se saznalo da je 28-godišnjakinja pokušala da ga nagovori da popije vodu iz flaše, no on je odbio jer zbog svog detinjstva u Africi nema poverenja u vodu iz cevi i ne znajući tako spasio sebi život. Naime, u boci se nalazila kiselina. 

Dok je on tako povređen ležao na kauču, Afrife ga je opet napala tako što je prolila još kiseline po njegovom licu i telu. Vrišteći od bolova izleteo je iz stana gde je na njega naleteo slučajni prolaznik koji je pozvao medicinsku pomoć.

- Svaki dan je poput dana kao kad me napala. Kao da je vreme stalo. Svaki put kad neko pokuca na vrata strah me da će me neko povrediti. Bila je ceo moj svet, a onda mi je ovo učinila. Jednostavno ne razumem - ispričao je 29-godišnjak britanskim medijima.

Pogo koji se doselio u Veliku Britaniju da studira režiju osim psiholoških trauma ima trajne povrede očiju, glave, lica i gornjeg dela tela.

Nakon što odsluži zatvorsku kaznu, 28-godišnjakinja će biti deportovana u Ganu. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading