BRNABIĆ O SINDIKATU "SLOGA": To je sindikat Dragana Đilasa i za mene nema kredibilitet!

Autor: Republika

Vesti

19.11.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne postoji ništa što Sindikat "Sloga" ili njihov predsednik mogu da kažu ili urade, a nju povredi ili uvredi i istakla da ništa što oni kažu za nju nema kredibilitet.

BRNABIĆ O SINDIKATU "SLOGA": To je sindikat Dragana Đilasa i za mene nema kredibilitet!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Brnabić je odgovarajući na pitanje novinara, a reagujući na saopštenje sindikata "Sloga" u kojem su naveli da premijerka "nije dorasla" funkciji i da je pokazala "totalno neznanje" u vezi sa vijetnamskim radnicima angažovanim na izgradnji fabrike za preradu guma Linglong u Zrenjaninu, podsetila da je predsednik tog sindikata pozvao na njeno silovanje.

- Nažalost ne postoji više ništa što sindikat Sloga ili njihov predsednik mogu da kažu, a da mene može da povredi ili uvredi. Oni su javno pozvali na moje silovanje i to u javnosti u jednom rijalitiju. Sve što oni kažu za mene nema kredibilitet, niti težinu, sve su o sebi rekli - kazala je premijerka.

Što se tiče njihovog kredibiliteta i legitimiteta, kako je kazala, taj sindikat je sindikat Dragana Đilasa.

- Đilas ima svoje televizije, dnevne novine, nedeljnike, svoju stranku koja nije stranka, već dobijaju platu da budu u stranci. Tako ima i svoje sindikate - navela je Brnabić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading