VUČIĆ PATOSIRAO VULETIĆA: Navikli su da kuckaju u svoje telefone kako ćemo zbog baksuza izgubiti, A ONDA SU SE NAŠLI U ČUDU!

Autor: Republika

Vesti

16.11.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe od strane profesora Pravnog fakulteta Vladimira Vuletića da je predsednik kriv za prvi gol Portugala na utakmici na kojoj je Srbija obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Katara naredne godine.

VUČIĆ PATOSIRAO VULETIĆA: Navikli su da kuckaju u svoje telefone kako ćemo zbog baksuza izgubiti, A ONDA SU SE NAŠLI U ČUDU!

Foto: Tanjug/AP, ST/D. Kadić

Vuletić je, kao što je Republika pisala, na svom Instagram profilu napao šefa države okrivljujući ga za gol koji je Renato Sančez postigao u drugom minutu ključne fudbalske utakmice za odlazak na Mundijal.

Odgovarajući na Vuletićeve neverovatne optužbe, Vučić je ironično prokomentarisao:

- Pa valjda sam i zaslužan što sam dali tolike golove, ako sam kriv i za to što je naš igrač Gudelj pogrešio. Ja nisam kao neki išao na finala u košarci i vaterpolu, gde je bilo očekivano da pobeđujemo. Imao sam dovoljno hrabrosti da uđem u avion i da momcima kažem - "Idite i pobedite". I to kada su svi očekivali da ćemo da izgubimo. A oni su se svi spremili da kuckaju u svoje telefone kako je baksuz kriv što smo izgubili, i onda su se u čudu našli pošto smo pobedili u nemogućoj utakmici - rekao je predsednik Srbije.

On je podvukao da svi kritičari nisu razumeli da se Srbija promenila.

- Mi smo i u ekonomiji, baš kao i fudbalu bili poslednji. Samo pre dva dana u Đilasovim i Šolakovim novinama bili su naslovi - Stanje u fudbalu, odslikava stanje u državi. Ako je tako, pobedili smo evropske prvake - podvukao je Vučić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Borislav

16.11.2021 11:00

Vuletić jadan ne zna ni šta radi ni kako radi...

Odgovori 12 2
Julija

16.11.2021 11:53

Vuletic je jedno veliko zlo i takvi ljudi nikada nista dobro nisu doneli Srbiji.

Odgovori 11 3
aleksandar

17.11.2021 02:15

Vuletic je svinja. Naravno izvinjavam se svinjama