SRAMAN NAPAD VESNE PEŠIĆ NA PREDSEDNIKA VUČIĆA I SRPSKE ŽRTVE: Šta hoće, da stalno parira Srebrenici sa Jasenovcem?!

Autor: Republika

Vesti

11.11.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Pešić, pristalica Dragana Đilasa i najveći fan Marinike Tepić, napala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovog stava prema Jasenovcu.

Republika

Foto: Medija centar Beograd

Vesna Pešić napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Vesna Pešić je besramno napala Vučića i pljunula na sve Srbe koji su stradali u Jasenovcu. 

Uvlačio se, s oproštenjem, u dupe zapadnim zemljama da bi bio dobro primljen. SAD su u međuvemenu bile zauzete nekim drugim poslovima, a naročitu podršku Vučić je dobio od Angele Merkel koja je uništila i EU i sve nas. Interesantno je da o svemu ovome ćuti opozicija i da se samo mi antiratni aktivisti iz 90-ih godina okupljamo. Ako se ovo sve zavuče u nacionalistički bunker i ode u totalni i ekstremni nacionalizam, biće to teška borba. Nije nam ni 90-ih godina bilo lako sa srpskim nacionalizmom. Sada predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se "poništila" Srebrenica. Biće teško jer se Vučić vratio na svoju staru, radikalnu poziciju i vi u Sarajevu i u BiH znate šta to znači i ne moram vam objašnjavati - rekla je Pešić za Slobodnu bosnu.

Podsetimo, Vesna Pešić je nedavno na svom Tviteru nazvala Srbiju, Srbe i predsednika Srbije Aleksandra Vučića nosiocima mržnje, sukoba i ratova u našem regionu.

- Srbi, Srbija i Vučić su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje, sukoba i ratova u našem regionu. Stalno buše gde god mogu da udenu sukob. Hoćemo li postati svesni toga? Vidi šta se dešava na Limanu, osveta građanima farbanjem kuća srpskom zastavom. Varvari - navela je u svojoj sramnoj objavi Vesna Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
pera

11.11.2021 10:32

djesi vesna olosu stari nisi vise ni lepa ni mlada nego izlapela baba

Odgovori 13 0
stevo

11.11.2021 18:37

@pera - Djilasova marioneta,uostalom kao i Marinika

PRC

11.11.2021 12:48

Dotična je isfrustrirana zbog svoje jalovosti i zbog toga su joj krivi Srbi, isto tako danica i vuk.

nedostupna

11.11.2021 12:56

Ni Blajburg ni Srebrenica ne mogu da se porede sa Jasenovcem, olosu ljudski.