MINISTAR LONČAR OČITAO LEKCIJU RADU PANIĆU: Ovo je prevršilo svaku meru, vi niste predstavnik sindikata, VI SE BAVITE POLITIKOM!

Autor: Republika

Vesti

10.11.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar očitao je bukvicu samozvanom predsedniku Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Radu Paniću na panelu Nacionalnog konventa.

Foto: printscreen

Zlatibor Lončar

- Da bez ijednog jedinog dokaza optužujete nekoga za nečiju smrt. Da niste lekar, pa da razumem da su vas ponele emocije. Ali ovo je prevršilo svaku meru - rekao je Lončar nakon što je Panić optužio Krizni štab i državu da su odgovorni za veliki broj preminulih pacijenata u Srbiji.

Lončar je podvukao da Panić svojim nastupom pokušava da pitanje borbe protiv virusa politizuje.

- Vi niste predstavnik sindikata, vi se ovde bavite politikom. I to je jedina činjenica! Vi izlazite na izbore - kazao je Lončar.

Priliku da odgovori Paniću dobila je i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević, koju je Panić optužio da napada epidemiologa Zorana Radovanovića.

- Sve što ste izrekli je laž - ocenila je Tepavčevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stefa

10.11.2021 12:50

Sindikat ne treba da se bavi politikom.

Odgovori 13 0
Vlada

10.11.2021 13:48

Neću politiku u našem butiku (Sindikatu).

Odgovori 12 0
Dr

10.11.2021 17:11

A ministar Loncar se bavi svojim poslom?!? Ta hajte molicu lepo!!!

Aleksandra

11.11.2021 01:45

Pustite vise ovu staru, izmucenu ragu, od koje svi imate car! Pustite je dok je onako izmucenu, sa zadnjim trzaima ne pretvorite u zver! Decu nam ne dirajte!