VUČIĆU, NAJURI STEFANOVIĆA! Boža Spasić bez okolišanja: Bio je u vezi sa kriminalkom, kako ga nije sramota da stoji pred vojnicima! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak za bezbednost i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić gostujući na TV Pink osvrnuo se na povezanost bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa aferama koje poslednjih dana tresu društveno-političku scenu Srbije.

Foto: Tanjug/J. MAMULA/printscreen

Nebojša Stefanović i Božidar Spasić

Govoreći o povezanosti Stefanovića i bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović koja je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina uticajem, Spasić je ocenio da bi sve trebalo raščistiti do najsitnijih detalja.

- Šta ste vi radili, alo, šta ste radili i zašto ste dozvolili da se to dogodi?! To je pitanje za bivšeg ministra unutrašnjih poslova na koje se on pravi blesav - podvukao je Spasić.

Prema njegovim rečima, u ovom momentu ne sme se dozvoliti da ljudi koji su naprivili krupne greške i dalje budu na vlasti.

- Stefanović sad treba da stane ispred čete, i kad vidi sve ove naslove u novinama, da je bio u vezi sa ovom kriminalkom, i on kao ne zna šta vojnici misle o njemu - rekao je Spasić i dodao da razume predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ima želju da se sve afere u potpunosti rasvetle.

- Predsednik ima želju da se sve rasvetli, pa da ga onda najuri, i to će tako biti - zaključio je Spasić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Trese se Srbija

21.10.2021 11:46

Vučko, mora očistiti sve koji su bilo kakvog delovanja imali sa ovim "prljavštinama". Ministar da podnese ostavku, jer je nepodoban da bude više na vlasti.Pod hitno suspenzija.... Bravo Spasiću!

Odgovori 44 11
Natasa

21.10.2021 11:48

Kako je ko radio tako treba i da prodje.

Odgovori 37 5
densing

21.10.2021 15:55

A ti kao Božo nemaš pojma, zašto Stefanović još sedi na poziciji ministra. Što bi rekao pokojni Gidra :˝Idi begaj˝.

Odgovori 26 4
Pera Lozac

21.10.2021 21:22

- Predsednik ima želju da se sve rasvetli, pa da ga onda najuri, i to će tako biti - zaključio je Spasić. Da li to znači da gospodin Spasić želi da kaže da Predsednik krši Ustav???? Pa to ne spada u njegovu nadležnost! Valjda Ana Brnabić kao Premijerka odlučuje o tome????

Odgovori 5 10