SNIMAK KOJI OTKRIVA SVE ĐILASOVE LAŽI, VREĐANJA I MALTRETIRANJA: Obećava odgovornost za lopove i zlostavljače, a on je to sam! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.11.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas obećava, pred naredne izbore, odgovornost za sve one koje su maltretirali i plačkali građane, iako je po svetu sakrio milione ukradenih para građana Srbije dok je bio na vlasti, izbegavao da plati poreze, a nije se libio ni da na ljude diže ruku, maltretira ih i najstrašnije vređa.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Đilas obećava odgovornost za lopove, iako je iz zemlje izneo milione ukradenih para

 

Ne bi trebalo zaboraviti sve bahatosti ovog čoveka, koji sada pokušava da se predstavi kao svetac, samo da bi se dokopao vlasti, koja za njega nije ništa drugo nego sredstvo da se krađom narodnih para samo još više obogati.

Premijerka Ana Brnabić objavila je danas na Tviteru snimak o lideru SSP Draganu Đilasu uz komentar da je, kad Đilas obećava obračun sa onima koji su opljačkali građane, to uvreda za svakog razumnog čoveka.

- Kada Đilas obećava pravdu i obračun sa ljudima koji su maltretirali i pljačkali svoje sugrađane - čovek koji je pretio policajcima, najgnusnije vređao studente, postao multimilioner isključivo zloupotrebom funkcije - e, to je uvreda za svakog razumnog i poštenog čoveka u ovoj zemlji - napisala je premijerka Brnabić.

 

 

Na snimku ispod možete videti samo deo postupaka Dragana Đilasa koji su dokaz da se čovek njegovih "kvaliteta" nikad ne može boriti protiv onoga što normalan deo Srbije prezire, a to su pljačke i maltretiranje.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Мијо

07.11.2021 13:08

Овај снимак говори све о овом тајкуну и лопову какав је заиста Драган Ђилас.

Odgovori 11 0
Zeljko

07.11.2021 14:01

Koliko je ovaj čovek nadmen, gord, i bezobrazan da je to nemoguće. Težak tajkun bio i tajkun i ostao.

Odgovori 11 0
Andreja

07.11.2021 18:20

Kad nas lopov laže da nije lopov.

Odgovori 10 0
Aaaa

07.11.2021 20:56

Đilas je izdajnik srpskog naroda, nebrojano puta je to pokazao. Na Vlasti je da i dalje vredno i marljivo radi, da rezultatima demantuje sve napade opozicije.