ĐILAS U KAMPANJI KOJOM SEBE PREDSTAVLJA KAO LIDERA OPOZICIJE! Poručio Vuku Jeremiću: NEBITAN SI, imaš samo 2 odsto

Autor:

Vesti

27.10.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas vodi očiglednu kampanju u kojoj želi sebe da predstavi kao lidera opozicije.

Republika

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Vuk Jeremić / Dragan Đilas

Naime, on preko glasila na koja ima veliki uticaj, i koja maltene svakodnevno uređuje poručio svojim kolegama iz redova opozocije da nemaju tu šta da traže i da je on neprikosnoveni vođa.

Đilas je svom dojučerašnjem kolegi Vuku Jeremiću, najpre iz redova Demokratske stranke, a kasnije i Saveza za Srbiju koji se raspao pre nego što se formirao, poručio da je nebitan i da i da prema njegovim istraživanjima ima samo dva odsto podrške u glasačkom telu.

Kako se oglasio preko svojih medija i objavio rezultate istraživanja prema kojim on ima16,8 odsto podrške, sebe je postavio na visoko prvo mesto, dok je na drugom mestu Jeremićeva Narodne stranka koja nema ni za cenzus.

"Stranku slobode i pravde podržava 16,8 odsto ispitanih u anketi Demostata prema uvidu Danasa, što je daleko više od ostalih u opoziciji u regionu Beograda. Odgovori o o pojedinačnim rejtinzima pokazuju da se za Narodnu stranku opredeljuje dva odsto, Demokratsku stranku 1,5 odsto, Pokret slobodnih građana 1,7 odsto dok se za „ujedinjenu opoziciju“ što je bio raniji naziv stranaka iz ove grupacije (bez PSG), izjašnjava još 4,5 odsto", piše Danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

27.10.2021 09:41

Videćete na izborima da i Djilas neće imati više od 2%.

Мома

27.10.2021 11:27

Обојица су смешни. Све зарад личних циљева и повратка на власт. Пљују по Србији, монтирају афере са непријатељима... Србија нема већих непријатеља од оваквих издајника. Нисам био за владајуће али овај пут имају мој глас. И биће то најубедљивија победа на изборима. Једноставно, опозиција је смешна. Идеје нула, само би неку медијску пажњу, ријалити...