GRENEL OTKRIO KOJI POSAO MU JE BIO OMILJEN: Povezan je sa Srbijom

Autor:

Vesti

01.11.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Nemačkoj Ričard Grenel saopštio je da mu je mesto Specijalnog izaslanika bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog između Kosova i Srbije bila najomiljenija funkcija i zadatak koji je obavljao, prenosi Ekonomija onlajn.

Republika

Foto: youtube.com/Richard Nixon Foundation

Ričard Grenel

 

Grenel je u intervjuu u TV emisiji Keš Korner reagovao kada je voditelj ove emisije Keš Patel predstavio Ričarda Grenela kao američkog diplomatu, ambasadora u Nemačkoj, ali je zaboravio da mu navede i funkciju koju je imao u dijalogu Beograda i Prištine, navodi Kljan Kosova.

Grenel je voditelju poručio da mu je zaboravio jednu od funkcija koje je obavljao, a to je mesto izaslanika američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, a kada je voditelj rekao da je on imao mnogo funkcija i da ne može sve da mu nabroji, Grenel je bio izričit da mu je ova najomiljenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading