Gošća "Utiska nedelje": Ta emisija je besmislena, svodi se na pljuvanje, Olja me je nasankala!

Autor:

Vesti

25.10.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Vučković ogolila istinu o emisiji Olje Bećković

Republika

Foto: Printscreen

Milica Vučković

Slikarka po obrazovanju, Milica Vučković bila je gošća sinoć u emisiji Olje Bećković "Utisak nedelje" na TV Nova S, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Vučkovićeva je sumirala utiske nakon emisije i danas preko društvenim mreža poručila da je, kako je rekla, dogovoreni okvir slobode u pričanju prekršen. Rekla je i da se suzdržala od toga da kaže da ta emisija više nema smisla nikakvog, jer se svodi na jednostrano "pljuvanje" vlasti već godinama bez ikakvih argumenata.

- Pre svega, moram da zamerim Olji, jer dogovoreni okvir razgovora koji se ticao slobode u širem kontekstu u kojem bih mogla da nađem način da progovorim iz pozicije sa koje se osećam uopšte relevantno da progovorim, prosto se naravno, nije ispoštovao - počela je Vučković svoju recenziju svog gostovanja kod Olje Bećković.

Republika

Foto: Printscreen

Republika

Foto: Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Odveli Olju

25.10.2021 17:48

Olja je skroz prolupala, tvrdi da u Srbiji nema slobode. I to govori javno na TV. Pa da je tako, vec bi tri uniformisana vojnika upala u studio i odveli je u nepoznatom pravcu.

Odgovori 23 26
Sloboda

25.10.2021 21:39

@Odveli Olju - Kad neko kaže " nema slobode u Srbiji", ja se uopšte ne bih složio sa tim. Evo na primer, vlast u Srbiji ima toliko slobode, da bez ikakve kontrole radi šta god poželi, da to nema ni u najvećim demokratijama u svetu. Totalna sloboda!

Odgovori 26 10
Argument?

25.10.2021 23:55

@Sloboda - O takvima priča ova umetnica. Na očigledno argumentovan komentar odmah stiže neargumentovan atak, koji veze nema sa temom. Botovi u svima vide botove.

Viktor

30.10.2021 06:57

@Argument? - Ako se sva sloboda ogleda u tome da kritikuješ,blatiš,popljuješ i omalovažiš vodeću političku garnituru u zemlji Srbiji, onda takvi za slobodu i nisu.Trideset i kusur godina živim u zemlji koja, u Srbiji ,važi za simbol slobode i demokratije demokratije ali nikad nisam imao prilike da čujem ili pročitam da neko iz opozicije uličnim rečnikom govori o garnituri na vlasti. Nikada nisam čuo da su kritikovali glasače i nazivali ih krezubima ili sendvičarima. Sve arlaukanje "opozicije" samo ide u prilog SNS -u. Živim u zemlji u kojoj je 15.000 umrlo od virusa covid - 19 ali niko nije otišao ispred kuće vodećeg epidemiologa da ga naziva pogrdnim imenima. Sve pohvale "opozicionarima" na domaćem vaspitanju,elokvanciji i političkoj kulturi. Pravi su predstavnici "nebeskog naroda".