MALI SENTA SE TAJNO VIĐA SA MILOVOM "MADAM": Pojavio se i dokaz koji potvrđuje pisanje Srpskog telegrafa! Miroslav Aleksić LAŽE! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.10.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf objavio je tekst u kojem se tvrdi da se Slobodan Milenković, nedavno smenjeni načelnik odeljenja za droge MUP Srbije, poznatiji kao Mali Senta, viđa se sa ženom koja radi direktno za crnogorsku državnu bezbednost, tačnije za Mila Đukanovića i Brana Mićunovića, nezvaničnog kralja balkanskog podzemlja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/MUP

Mali Senta se viđa sa Milovom i Branovom madam

Sada se pojavila fotografija koja dokazuje pisanje Srpskog telegrafa!

Naime, na fotografiji koju je objavio Objektiv.rs, vidi se Slobodan Milenković, poznatiji kao Mali Senta u društvu rođenog brata Milove i Branove "madam" koji je ranije osuđivan jer je učestvovao u pucnjavi.

Foto: Objektiv.rs

Slobodan Milenković

Nakon što je Srpski telegraf objavio ove navode oglasio se potpredsednik Narodne stranke i desna ruka Vuka Jeremića, Miroslav Aleksić i to direktno Milanu Lađeviću, glavnom uredniku novina "Srpski Telegraf" optužujući ga da laže, ali ovom fotografijom je dokazano da zapravo Aleksić laže!

- Ovako je Lađević svojevremeno pisao i o pokojnom insprektoru Joviću, pa se posle izvinjavao porodici i pisao da je bio heroj! Jel planira opet da se izvinjava - napisao je on.

Foto: Printscreen

 

Ovom fotografijom je očigledno dokazano da boravi u društvu Milove i Branove "madam", a nedavno smenjeni načelnik odeljenja za droge MUP Srbije na ovaj način direktno ugrožava bezbednost zemlje jer je ta ženska osoba poznata i u kriminogenim krugovima, a ima i paralelno prebivalište u Beogradu i Crnoj Gori. Svojevremeno je, prema policijskim saznanjima, bila u vezi sa Miloradom Ulemekom Legijom, ali i sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom, jednim od vođa "zemunskog klana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba

22.10.2021 07:55

Njemu orden i da bude ministar bravo za odradjen poso.