SUROVA DOMINACIJA! Jasno je ko je najjači lider u regionu, OVE BROJKE TO I DOKAZUJU!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bez premca je najpopularniji političar u regionu što pokazuje i broj pratilaca na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen

Predsednik Srbije ima najviše pratilaca na Instagramu u odnosu na političare u regionu

Sa više od 186.000 pratilaca na zvaničnom nalogu predsednika Srbije i predsednika Srpske napredne stranke na Instagramu, Vučić je daleko iza sebe ostavio sve lidere u regionu.

Ako se tome doda i više od 153.000 pratilaca koliko je do momenta objavljivanja ovog teksta sakupio nalog "buducnostsrbijeav", jasno je da je srpski predsednik bez konkurencije u regionu.

Kako pokazuje istraživanje Republike, sa oko 120.000 pratilaca najbliži srpskom šefu države je mađarski premijer Viktor Orban.

Kada je reč o državnicima u zemljama u regionu, premijer Severne Makedonije ima oko 53.000 pratilaca, dok crnogorski premijer Zdravko Krivokapić ima oko 31,8 hilada pratilaca.

Kada je reč o Hrvatskoj, dve ključne figure na političkoj sceni, Zoran Milanović i Andrej Plenković daleko su od sprskog predsednika.

Prema podacima sa Instagrama, Milanović ima oko 27.000 pratilaca, dok Plenković ima svega 15,6 hiljada pratilaca.

I kada je reč o unutrašnjim političkim prilikama, predsednik Srbije ima daleko veću bazu fanova od konkurencije.

Od političara koji imaju aktivne naloge na toj društvenoj mreži, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ima 25,9 hiljada pratilaca, dok tajkun Dragan Đilas ima svega oko 13.000 pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading