Haradinaj: Pobedili smo u šest opština, u Istoku idemo u drugi krug

Autor: Republika, Kosovo online

Vesti

17.10.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Alijanse za Budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da ABK pobedila u šest opština na lokalnim izborima, i da ide u drugi krug u opštini Istok, prenosi Kosovo pres.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ramuš Haradinaj

- Alijansa za Budućnost Kosova postigla je najbolji rezultat na lokalnim izborima. Prema našim podacima osvojili smo šest opština: Đakovicu, Suvu Reku, Orahovac, Klinu, Dečane i Junik. Idemo u drugi krug u Istoku, broj glasača za ABK povećan je u Peći, Prištini, Podujevu i drugim opštinama. Ovo je očekivana pobeda, zahvaljujući vrednostima koje Alijansa ima - rekao je Haradinaj na konferenciji za medije nakon zatvaranja biračkih mesta.

Govoreći o mogućim koalicijama u drugom krugu, Haradinaj je rekao da će se posavetovati sa opštinskim partijskim ograncima.

- Imamo tradiciju da se konsultujemo sa ograncima, oni odlučuju o daljim potezima. O mogućim koalicijama odlučuju ogranci - rekao je Haradinaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko

18.10.2021 17:56

Eto ga,opet Haradinaj se oglašava,izgleda da će opet doći na vlast!