SRPSKA LISTA ODLUČILA: Izlazimo na izbore u interesu srpskog naroda!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.10.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista donela je danas odluku da učestvuje na sutrašnjim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i poziva građane da se odazovu u što većem broju, rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Goran Rakić

On je na konferenciji za novinare rekao je da je ta odluka doneta zajednički u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i u interesu srpskog naroda.

Rakić je preneo da je najuže rukovodstvo stranke imalo težak razgovor sa Vučićem u Beogradu i da su na njemu izneli razloge zašto smatraju da na izbore ne bi trebalo da se izađe.

- Naš stav je bio da ne izlazimo na izbore, pogotovo mi sa severa zbog situacije, kada je neko želeo da isprovocira Srbe dan pred izbore. Davali smo argumente žašto da i žašto ne. Predsednik je bio spreman da prihvati nasu odluku - rekao je Rakić navodeći da je ipak odlučeno da se ide na izbore.

- Na tom sastanku doneli smo zajedničku odluku da izađemo na izbore sutra, sa pravom da to donosimo u interesu srpskog naroda na ovim prostorima i jer time želimo da pokažemo da mi nismo ti koji ne poštuju Briselski sporazum - rekao je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading