SAŠA MILOVANOVIĆ ZA PINK! Posle Hrkalovićke, trebalo bi "pročešljati" i bivšeg ministra Nebojšu Stefanovića, ali i aktulenog direktora policije Vladimira Rebića! NEMA ZAŠTIĆENIH!

Autor:

Vesti

16.10.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je da je hapšenje Dijane Hrkalović dokaz da u Srbiji nema nedodirljivih, ali i dokaz da niko, pa ni ona, nema nikakve kompromitujuće dokaze protiv predsednika Aleksandra Vučića kako su o tome pričali i pisali opozicioni mediji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Milovanović kaže da je hapšenje Hrkalovićke dokaz da u Srbiji nema nedodirljivih

Milovanović je naglasio da bi sad trebalo "pročešljati" i ceo bivši državni policijski vrh, počev od bivšeg ministra Nebojše Stefanovića do aktuelenog direktora policije Vladimira Rebića, koji se trenutno na odmoru brčka na bazenu i kako navodi, nema pojma ništa o hapšenju nekadašnje državne sekretarke.

- Ono što je dobro jeste da su očigledno pojavili novi svedoci koji imaju šta da kažu o celom slučaju Hrkalović i da se čitava priča dovede do kraja. Mi smo imali slučaj da posle ubistva Dedovića i Stamatovića u Atini, da su grčki policajci dolazili u Srbiju sa jasnim dokazima o umešanosti Veljka Belivuka i njegovog klana u ovaj slučaj... Tadašnji vrh policije ih je primio, pozvao na kafu, ali i posle toga je Belivuk bio uzorni građanin ove zemlje.

Milovanović je podsetio da je za vreme Hrkalovićke i Nebojše Stefanovića, Belivuk bio "uzorniji" građanin od čak 5 miliona Srba.

- Čovek je ubijao, kasapio, pravi ćevape od ljudskog mesa, ali u zatvor je otišao i bez saobraćajnog prekršaja. Dakle, čistog dosijea - napomenuo je Milovanović.

On je rekao da čitavi postupci policijskog vrha u vreme Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović počev od zataškavanja zločina Veljka Belivuka i njegovog klana, afere prisluškivanja, kao i afere Jovanjica su imali za cilj kompromitovanje i rušenje aktualenog državnog vrha na čelu sa predsednikom Vučićem. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jano

16.10.2021 08:29

Polako , svi će oni doći na red , ali tek kada siđu sa svojih položaja i funkcija .

Odgovori 15 1