Vučić u Kraljevu sa pripadnicima Žandarmerije: Otpevali "Hriste Bože", predsednik poručio da budu spremni!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

17:23

Predsednik Vučić obišao je kasarnu u Raškoj, posle čega je razgovarao sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji.

printscreen/TV Pink

Vučić u Kraljevu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas kasarnu u Raški, gde je obišao jedinice Vojske Srbije i Žandarmerije, nakon čega je razgovarao sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji.

Nakon Raške, stigao je u Kraljevo, gde obilazi jedinicu Žandarmerije.

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, najpre je obišao i pozdravio pešadijsku vojsku, nakon čega im se obratio.

- Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obiđem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor i što ste uvek našli rešenje - rekao je Vučić.

Pripadnici Žandarmerije otpevali su "Hriste Bože".

Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

 

Komentari (4)

Loading
Nikola

13.10.2021 22:46

Ogroman pritisak se na Srbiju vrši sa svih strana, a srpski narod mora pokazati da je jedinstven i složan. Vojska i žandarmerija Srbije su dali zakletvu i spremni su da, ukoliko bude potrebno brane naš narod na KiM.

Angelina

14.10.2021 06:12

@Nikola - Tako je! Vojska i zandarmerija su dale zakletvu da brane zivote svakoga od nas, svakoga gradjanina Srbije i zato i njihove porodice i oni imaju i treba da imsju pijetet i od nas svih, a ne samo predsednika!

Vlada

16.10.2021 14:07

Sprem'te se sprem'te. Strašna će borba da bude.