TRAŽIĆE NESTANAK REPUBLIKE SRPSKE PRE PROLEĆA! Predsednik Vučić otkrio podli plan Zapada!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je pred našom zemljom težak period i da će biti mnogo pritisaka, a osim problema na Kosovu, na tapetu će biti i Republika Srpska!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Google Maps

Predsednik Aleksandar Vučić trpi pritiske zbog Republike Srpske

Predsednik Srbije sastao se danas u Raškoj sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije i tom prilikom poručio da će naš narod u južnoj srpskoj pokrajini imati zaštitu države.

Vučić je u jednom trenutku povukao paralelu između situacije na Kosmetu i one u Bosni i Hercegovini.

- Ovo je situacija kao u Bosni, jer znam da ćemo, kao i što tamo poštujemo Dejtonski sporazum, sada ćemo poštovati Briselski. Pred nama je težak period, tražiće nestanak Republike Srpske pre proleća. Na tome će da rade najmoćnije zemlje sveta, a to će sve da ide preko naših leđa - istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je potom narodu obećao da će uraditi sve da zaštiti Srbe sa KiM.

Što se Prištine tiče, sa njima je nemoguće razgovarati. Ovi ljudi misle da imaju pravo da rade šta hoće, da mogu da ubijaju Srbe. Šta god da se desi oni će da kažu jurili smo kriminalce. A zamislite te kriminalce koji zarađuju pare na plazma keksu. Ne daju nam da donesemo narodu lekove. Ne daju nam da ih donesemo. Misle da su pametni da mogu da uniđavaju Srbe. Ja bih želeo, a vi formulišite kako god hoćete, mi ćemo da budemo uz vas, budite strpljivi, jer oni neće da ispune sporazum. Mi ćemo biti uz vas. Ako nastave sa upucavanjem naših ljudi, nećemo imati izbora. Moja poruka njima je - čuvaćemo mir, poštovaćemo sporazume i ova Srbija nije poput one nekadašnje Srbije iz 1999, 2004, 2008 i 2011. godine. Molim NATO da obavlja svoj posao, a ako Albanci misle da uz podršku sila mogu da rade šta hoće, moj odgovor će biti kristalno jasan, u toj borbi u kojoj moramo da štitimo živote naše dece u kojoj štitimo njihov opstanak, ne samo da ćemo da zaštitimo, nego ćemo u toj borbi i da pobedimo i ja znam da će posle ove moje izjave ceo svet da traži moju glavu - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

13.10.2021 20:59

Njihovo ponasanje nije normalno ali je ocekivano! Moramo biti jaki jedinstveni odlucni i dobro povezani sa nasim prijateljima!