SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE A ĐILAS SA KONFERENCIJE ZBRIŠE! Priča o poštenju a 619 miliona mu leži na bankovnim računima širom sveta: Odakle bre?!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke Slobode i Pravde Dragan Đilas ne prestaje da šokira javnost svojim konferencijama za novinare koje apsolutno nemaju nikakvog smisla, jer umeseto da na istim odgovara na pitanja novinara, pa čak i ona koja se tiču porekla njegovog abnomalnog bogatstva, kada dođe taj momenat on zapali iz sale.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Pixabay

Đilas pliva u lovi a da kaže odakle mu ćuti kao zaliven

Drskost je srednje ime za Dragana Đilasa. A to je upravo zbog toga jer se već mesecima unazad trudi da na bilo koji način pronađe manu predsedniku Vučiću u vođenju zemlje, tako što često njega i njegove saradnike optužuje da upravo oni sve što rade, rade na štetu građana i budžeta države a sve u ličnu korist i bogaćenje.

No, da to radi sa nekim ciljem to je sigurno a taj cilj je, kako opet doći u poziciju odakle može da se "klapa" lova. 

Jer od kada je u politici Dragan Đilas je postao multimilioner u periodu dok je obavljao razne državne i rukovodeće funkcije. Te se često postavlja pitanje odakle mu 619 miliona evra koje on vešto eskivira, bežanjem iz konferencijskih sala i vređanjem novinara koji nisu pod njegovom uređivačkom palicom.

Svojevremeno prema dokumentaciji koja je bila prikazana javnosti jasno se vidi da na dan 12. decembar 2020. godine na Mauricijusu i Švajcarskoj Dragan Đilas ima milione evra.

A prema dokumentaciji koja je objavljena u javnosti, na računu Dragana Đilasa u Dojče Banci na Mauricijusu nalazilo se tačno 5.741.025 evra, dok je drugi račun u Švajcarskoj bio ispunjen cifrom od 620.147,2 evra.

Hajka na predsednika Vučića i bezuspešni pokušaji Dragana Đilasa da na sve načine ospori pljačku naroda krenula je onog momenta kada su ta dokumenta i objavljena a do kojih su došle "Novosti". 

Od tog momenta Dragan Đilas izbegava da na konferencijama odgovori odakle mu tolike pare na računima, a sa jedne je čak i pobegao kada je novinarku koja postavila pitanje o silnim nekretninama njegovog brata Gojka čak i izvređa zalupivši vrata sale.

Današnja konferencija je prošla u sličnom maniru kada je novinarka Srpskog telegrafa postavila ponovo pitanje o silnim milionima, Đilas je počeo da se preznojava i pozivao se na nekakve papire, no na kraju odgovor na konkretno pitanje nije dao.

Koliko je ovo pitanje osetljivo za tajkuna Đilasa govori i to da je na konferenciji pustio snimak priloga koji je objavila televizija Pink te kazao da se on zalaže da se ta medijska kuća potpuno zatvori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
bgb

07.10.2021 14:27

Mi smo Djilas a ko ste vi!!!

Dama bez blama

07.10.2021 14:49

Odakle? Pa nakrao dok su bili na vlasti.

Ana

07.10.2021 14:56

Svaki lopov jedva čeka da zbriše kada ga pitaju odakle mu toliki novac

Julija

07.10.2021 17:15

Djilas je ojadio ovu drzavu i ovaj narod, a to se vidi po njegovim bankovnim racunima. Koliko se god trudio da iznosi neistine i lazu narod nece nikada podrzati zutog tajkuna.