PREDSEDNIK PROKOMENTARISAO PANDORINE PAPIRE: Nemam ni račune ni novac, mene to ne zanima

Autor:

Vesti

05.10.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u službenoj poseti Sloveniji, odakle se je u obraćanju medijima spomenuo i istraživanje Pandorini papiri.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Vučić o "Pandorinim papirima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras povodom novinarskog istraživanja "Pandorini papiri" da njega to ne zanima, zato što nigde u inistranstvu nema ni račune ni novac.

On je na konferenciji za novinare u Sloveniji naveo da ne živi za to, već šta će da ostane iza njihove vlasti.

- Ako pitate za Sinišu (Malog) i 24 stana, u tom tekstu piše da banka preuzma hipoteke, prodaje stanove, samo ako neko to hoće da pročita - odgovorio je na pitanje novinara.

Na pitanje kako se u tim papirima ne pominje Dragan Ðilas , Vučić je rekao da zna narod sve i da to nije tajna. Dodao je da je glavna meta pored Mila Ðukanovića bio Vladimir Putin i da je protiv Putina najviše pisano i još nekih drugih ljudi.

- Mene to ne zanima, nemaju šta da pronađu - poručio je predsednik i zaključio da su u pitanju uobičajeni politički napadi, "nista vise od toga".

Predsednik je prokomentarisao i izveštavanje hrvatskih medija o "Pandorinim papirima" i želji da ga na bilo koji način povežu sa nelegalnim novčanim tokovima.

- Hrvatski mediji su me proglasili za saradnika i prijatelja Babiša. Pobrkali su sa Babićem. Babiš je češki premijer koji mi i jeste prijatelj - našalio se Vučić.

 

Podsećamo, predsednik Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Sloveniji.

Kako je planirano, prvog dana posete, predsednik Vučić je prisustvovao Samitu šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije. Drugog dana posete, učestvovaće na Samitu lidera Evropske Unije i Zapadnog Balkana, koji će biti održan na Brdu kod Kranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading