DRUGAČIJE LICE U POLITICI! Brnabić: Mi smo stranka koja se nije odvojila od ljudi

Autor:

Vesti

05.10.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prilikom obilaska Opštinskog odbora SNS u Lazarevcu, poverenica beogradskog odbora Ana Brnabić rekla je da prvo želi da obiđe svih sedamnaest odbora, da razgovara sa što više građana, da učestvuje i u svim drugim stranačkim aktivnostima.

Foto: printscreen

Ana Brnabić

 

  “Želimo da predstavimo rezultate, da predstavimo drugačije lice u politici, jer svedoci smo da se svakodnevno pojavljuju neprimerene izjave, pretnje, vređanja od strane opozicije koja očigledno nema nikakav program”, rekla je Brnabić. 

   Brnabić smatra da je ta politika laži i mržnje, koju Đilasovci svakodnevno plasiraju, dovela do toga da svoje frustracije manifestuju i fizički i podsetila na napad na prostorije SNS-a u Novom Sadu i zamolila sve prisutne da ne nasedaju na provokacije, već da idu od vrata do vrata, da budu prisutni na štandovima i da građanima prezentuju postignute rezultate.

   “Mi smo Stranka koja je prisutna među građanima, razgovaramo sa svima čak i sa onima koji ne dele naše mišljenje. Mi se nismo odvojili od ljudi i to je ono što je najvažnije. Bitno je da podsetimo građane na rezultate, ali i da predstavimo planove za dalji razvoj Lazarevca, Beograda i Srbije”, naglasila je Brnabić. 

   Građani znaju da Srpska napredna stranka stoji iza svojih reči, da ispunjavamo naša obećanja. 

   “Kampanja koja nas očekuje biće teška, ali naše je da se borimo radom i rezultatima. Asfaltirane su ulice, sređeni parkovi, borimo se za radna mesta i za bolji kvalitet života svakog građanina”, rekla je Brnabić. 

   Poverenica beogradskog odbora iskoristila je priliku i još jednom apelovala na sve da se vakcinišu jer je to jedini način da se izborimo sa pandemijom.

   “Jedino održivo rešenje jeste vakcinacija, sve drugo je samo produžavanje agonije. Sve mere poput nošenja maski i distance su i dalje na snazi, ali jedina prava mera jeste vakcinacija”, naglasila je Brnabić. 

   Osvrnuvši se na današnju konferenciju Marinike Tepić, Ana Brnabić se zapitala i da li lažima svih koji su na Đilasovom platnom spisku ima kraja. 

   “Za razliku od Marinike i njenog poslodavca Đilasa koji se bore samo za lične interese i vlastiti džep, Aleksandar Vučić se bori za Srbiju, nema milione na računima i to svi građani vide, osećaju i znaju. Aleksandar Vučić se protiv laži bori radom”, rekla je Brnabić i pozvala sve da u toj borbi daju svoj doprinos i da predstavljaju svuda i na svakom mestu postignute rezultate i planove za dalji razvoj jer je to u interesu građana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading