TADIĆ I DRUGOVI MU UNIŠTILI KARIJERU: Zbog PONIŽENJA od reprezentacije Srbije završio u POLICIJI!

Autor:

Sport

05.10.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već daleke 2008. godine mlada reprezentacija Srbije je u kvalifikacijama za EP deklasirala Mađarsku sa 8:0 na stadionu OFK Beograda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić je te 2008. godine bio član mlade reprezentacije Srbije

Posle 13 godina povodom ove utakmice oglasio se tadašnji selektor Mađara Peter Varhidi.

On je zbog debakla od talentovane reprezentacije Srbije završio u policiji.

- Taj meč me je koštao karijere. Bio sam u policiji, ispitivali su me. Rekao sam im sve o čemu sam imao informacije. Na kraju ispitivanja pitao sam policajca šta znaju. Izvadio je veliku fasciklu u kojoj je bilo toliko materijala. Policija je sve znala, ja ništa. Smešna stvar u celoj stvari je da ni na ovom meču nije trebalo da sedim na klupi jer nisam bio selektor tog tima. Mislim da je to bila unapred planirana stvar koju su hteli da urade - rekao je Varhidi za "Nemzeti sport" i dodao:

- Bilo je onih koji su se od tada izvinili. Bilo je nekih koji su me videli i okrenuli glavu na drugu stranu. Da ne bi morali da me pogledaju u oči.

Gojko Kačar je na toj utakmici postigao čak pet golova, Sulejmani je pogodio dva puta, a strelac jednog pogotka bio je Nemanja Pejčinović. U toj reprezentaciji Srbije igrao je i današnji kapiten našeg tima Dušan Tadić.

Sastavi sa tog meča:

Srbija: Brkić, Jovanović, Petković (od 74' Gulan), Tomović, Pejčinović, Fejsa, Smiljanić, Kačar, Đorđević (od 74' Ljajić), Sulejmani (od 86' Pavlović), Tadić.

Mađarska: Bogdan, Kiš, Guzmič, Pinter, Vaš, Demjan (od 61' Hefler), Filkor (od 74' Melcer), Zidaj, Sakalji (od 31' Korčnar), Volti, Fečešin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading