JADNI POKUŠAJI ĐILASOVOG PORTALA DA IZOKRENE ISTINU!

Autor: Republika

Vesti

02.10.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tuku godinama iz svih mogućih oružja, izmišljaju kokoške u Moroviću, pekare i restorane u koje u životu nije ušao, ali to lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i njegovim medijima ne smeta da nastavljaju besomučno da lažu.

Foto: Tanjug

Đilas i njegovi mediji napadaju porodicu Aleksandra Vučića

Portal “Direktno”, koji se nalazi u Đilasovom vlasništvu, objavio je skandalozan tekst u kojem su na najsramniji način napali Andreja Vučića.

Za razliku od Andreja Vučića, samo jedan pogled na apr izvode dovoljan je da se nađe 35 stanova Gojka Đilasa, a o računima koje on i njegov brat Dragan Đilas poseduju, da i ne govorimo.

Foto: printskrin

Sraman tekst na Đilasovom portalu

Jasno je da su i Đilas i njegovi mediji i njihovi milienici koji su vodili MUP u problemu zbog istine koja se juče otkrila u slučaju Jovanjica, jer će konačno morati da odgovaraju svi koji su pakovali afere, lažno sumnjičili, nezakonito prisluškivali i medijski pomagali da se izmišljenim aferama i totalnim lažima uništavaju ljudi koji Srbiji žele samo najbolje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Мијо

02.10.2021 12:33

Портал Дргана Ђиласа је једно велико блато. Ето примера каква је даншња опозиција они су зло зла.

Sofija

02.10.2021 14:03

Svesan je gosodin Djilas da su izbori blizu pa sad ide glavom kroz zid, ali uzalud.

Milena

02.10.2021 14:34

Ostrascenost i zanesenost pozudom za vlasti u sustini otkriva i pokazuje njihovo pravo lice, u ovom slucaju doticnog zutog tajkuna Dragana Djilasa.

Julija

02.10.2021 20:38

Djilas svim silama pokusava svoje prljave ruke da opere, ali uzalud.