DAČIĆ ZAPUŠIO USTA ĐILASOVOM KUMU: Đorđević je neopevani lažov!

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

14:34

Ivica Dačić, šef socijalista, poručuje da je Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje i kum Dragana Đilasa, jedan neopevani lažov.

Tanjug

Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije

Dačić tvrdi da Đorđević već mesecima njega i njegov SPS pokušava lažima da kompromituje kako bi narušio odnose socijalista i naprednjaka.

To je, tvrdi jedini cilj laži koju je Đorđević objavio na Tviteru gde se zahvaljuje prijateljima iz SPS, a posebno Ivici zato što je tekst pod naslovom "Sastanak sa ambasadorima otkazan jer Vučić ne brine o suverenitetu", u kom kritizira predsednika Srbije, objavljen na portalu lista Politika. 

youtube.com/Naša Srbija

Mlađan Đorđević pokušava lažima da naruši odnose SNS I SPS 

- Hvala prijateljima iz SPS (posebno Ivici) za objavljivanje ovog teksta u Politici - napisao je Đorđević i postavio link. 

Dačić za Srpski telegraf kaže posle ovoga siguran da Đorđević ima zadatak da napada njega i SPS.

- Đorđević je jedan neopevani lažov koji mesecima već pokušava da me lažima kompromituje, kao i SPS. Kako bih ja mogao da mu pomognem da nešto objavi u Politici? I zašto bih? Taj ludak već nekoliko puta u proteklih nekoliko meseci priča gluposti. Izgleda da je dobio zadatak to da radi kako bi narušio odnose koje SPS ima sa SNS. Nema nikakvo drugo objašnjenje - konstatuje Dačić.

Komentari (0)

Loading