ALBANCI DIGLI DRONOVE I DONELI PUŠKOMITRALJEZ NA JARINJE! Zaoštrava se situacija, ali SRBI NE POSUSTAJU!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2021

16:31

Kosovska policija je, po nalogu premijera lažne države Aljbina Kurtija, dopremila puškomitraljez na administrativni prelaz Jarinje, a podignut je i dron!

youtube.com/Kosovo Online

Pripadnici Rosu na severu Kosova

Prištinske vlasti su kao reakciju na nadletanje srpskih borbenih aviona iznad Jarinja, podigle dronove, koji su nekoliko sati nakon što su lovci naše vojske patrolirali nebom, viđeni kako nadletaju administrativni prelaz, prenosi Srbija danas.

Takođe, sa lica mesta se uključio i novinar Pinka Mladen MIjatović koji je javio da su kosovski Albanci na Jarinje dopremili puškomitraljez, dok su pripadnici policije naoružani dugim cevima.

On navodi da je na administrativni prelaz stiglo i jedno oklopno vozilo kosovske policije.

Ipak, i pored svega toga okupljeni Srbi ne odustaju u svojoj nameri, a to je mirno protestovanje protiv odluka prištinskih vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za srpske tablice i narede povlačenje specijalnih snaga kosovske policije sa prelaza Jarinje i Brnjak.

 

Komentari (2)

Loading
Bonaparta

26.09.2021 17:20

E sad su nam se stresle gaće od ovih njihovih smešnih dronova. Nadam se da će naši poslati našedronove naoružane raketama, da bi Šiptari videli šta su pravi dronovi. Kako će da dobiju po labrnji. Do Jadranskog mora će bežati. Budaletine, misle ako su nabili na one šuplje tikve fantomke da izgledaju opasno. Prvi Mig koji bude u brišućem letu prozujao iznad njihovih glava tako će da se unerede da Dunav neće moći da ih opere.

Baki

26.09.2021 17:21

Pa oborite taj dron, recite da je "zakačio" teritoriju van područja KiM. Budite jednom muško.