SRPSKI LOVCI I DANAS NADLEĆU KOSOVO! Kurti u panici, sad mu je jasno da SRBIJA NE BLEFIRA! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

26.09.2021

11:49

Borbeni avioni srpske vojske drugi dan zaredom nadleću Kosovo i metohiju, odnosno administranitvni prelaz Jarinje.

RTS/printscreen

Srpski borbeni avioni nadleću Jarinje, Ilustracija

Dva borbena aviona srpske vojske su juče prvi put bili na nebu iznad Kosova i Metohije, da bi ista situacija bila i danas. 

Srbi sa severa Kosova nastoje da svojim mirnim protestima primoraju privremene kosovske vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za srpske tablice i narede povlačenje specijalnih snaga kosovske policije sa prelaza Jarinje i Brnjak, a i danas su iznad Jarina viđeni srpski migovi kako patroliraju nebom.

Premijer lažne države Aljbin Kurti sada je shvatio da Srbija ne blefira i da će naša vojska zaista braniti Srbe ukoliko dođe do napada od strane kosovske policije, pa se sada čeka njegova reakcija.

Inače, Srbi oupljeni oko improvizovanih peći, u šatorima i na otvorenom, poručuju da su odlučni u nameri da se, mirnim i demokratskim sredstvima, odupru nametanju jednostrane odluke koju je donela vlada Aljbina Kurtija.

 

Komentari (2)

Loading
Bhm

27.09.2021 17:45

Siptari će u dogovoru s natom izvrsiti napad i progon Srna sa severa dok će nato da stane između ali licem ka Srbiji i plan bi im bio da Srbi stanu i ne smeju da krenu jer su tu nato vojnici koji će braniti šiptare dok proteruju Srbe.To i ćorav vidi ali plasim se da nato vojska ne zna šta će im se dogoditi ako to budu zaista pokušali.