DOKAZ KOLIKO SU NEPISMENI! Profesori se žalili na odluku koja se odnosi na Sinišu Malog, a NEMAJU PRAVO NA TO!

Autor: Republika

Vesti

22.09.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesori Dušan Todorović i Ognjen Radonjić podneli su Odboru za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu žalbu na odluku dekana Fakulteta organizacionih nauka (FON) Milije Suknovića, iako na to nemaju pravo!

Republika

Foto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

Pojedinci ne prezaju ni od čega kako bi napakostili Siniši Malom

Naime, ministru finansija Siniši Malom je za utvrđeno činjenično stanje izrečena najstroža sankcija i na takvu sankciju može samo on da se žali i niko više.

Međutim, i pored toga profesori Dušan Todorović i Ognjen Radonjić su podneli žalbu na odluku dekana FON Milije Suknovića, u kojoj je ministru Malom izrekao meru javne osude, iako na to nemaju pravo. Ovim potezom su pokazali elementarnu nepismenost i to koliko "poznaju" pravo.

I pored činjenice da je postupak koji je vođen protiv Siniše Malog, u vezi navodnog plagiranja doktorata, rađen suprotno materijalnim propisima, određena grupa i dalje nastavlja da siluje pravdu i ne bira sredstva, a sve u cilju kontinuiranog fabrikovanja afera zarad jeftnijih političkih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile V.

22.09.2021 11:58

Ako je plagirao, kao što jeste i što je i priznao, onda ima samo on pravo da se žali na to a ne neko drugi! To je istina!!!

Bonaparta

22.09.2021 12:22

Bolje Dušan Todorović da objasni jako je napustio Saobraćajni fakultet i nije dolazio na posao ne 5 već 365 dana, a onda ga je Turajlićeva vratila na posao iako na to nije imala pravo. Zakonski posle 5 dana ne dolaska na posao radniju prestaje radni odnos ukoliko nema opravdanje za taj izostanak. To je ta čuvena opozicija koja se poziva na zakon i pravo, ali kada su oni u pitanju e tu zakon ne važi. Oni su svete krave i njih niko ništa ne sme da pita. Mislite da ste mnogo pametni što nosite prefiks dr!? E pa niste. To dr je samo dokaz da ste stručni za tublast, ali ne znači i da ste pre svega ljudi časni i pošteni.