PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU: Srbija spremna da nastavi dijalog, ali neće da prihvati nametnuta rešenja! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.09.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu snimak sa današnjeg obraćanja javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj je poručio da Srbija neće da prihvati rešenja nametnuta jednostranim kriminalnim akcijama.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Aleksandar Vučić

Srbija će nastaviti da insistira na očuvanju mira, pune stabilnosti i sigurnosti, ali pune sigurnosti za srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji. Srbija je uvek spremna da nastavi dijalog u Briselu, ali neće da prihvati rešenja nametnuta jednostranim kriminalnim akcijama - istakao je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Daliborka

22.09.2021 02:17

Srbija će i dalje nastaviti da insistira na očuvanju mira, pune stabilnosti i sigurnosti, ali pune sigurnosti za srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji. Srbija je uvek spremna da nastavi dijalog u Briselu.

Elizabeta

22.09.2021 06:36

Naravno, Srbija je uvek tu da ponudi kompromisna rešenja, ali ne i tuđe uslove po svaku cenu.

Nevena

22.09.2021 07:47

Srbija nece dozvoliti da je neko ponizava i namece drugo resenje!

Milan

22.09.2021 07:48

Srbija je sposobns zemlja i ona ce sama da odluči sta ce raditi!