VUČIĆEVA MOĆNA PORUKA ODJEKUJE SRBIJOM: Predsednik se oglasio, TIČE SE GORUĆEG PITANJA! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

02.09.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je video-poruku na Instagramu u kojoj je podvukao da je "Bože pravde" himna Srbije pod kojoj bi narod trebao da se ujedini.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

 

Prethodnih dana na političkom nebu u Srbiji tema himne bila je jedna od dominantnijih, pošto su politički funkcioneri izneli predlog da se himna pušta i đacima u školama.

Predlog i hajka

Konkretno, taj predlog su izneli Aleksandar Šapić, potpredsednik SNS i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

I umesto da taj predlog bude opšteprihvaćem, ubrzo je usledila hajka na tajkunskim televizijama u kojima je "Bože pravde" maltene stavljena na stub srama, a o čemu je Republika već pisala.

Svi zajedno

Sada se oglasio i predsednik Vučić poručivši:

- Bože pravde je naša himna, bila je to i u vreme Kneževine i Kraljevine Srbije. Ujedinimo se pod našom zastavom i himnom i svi zajedno izborićemo se za sigurnu budućnost Srbije! - rekao je Vučić.

Pogledajte video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Olivera

02.09.2021 11:43

Bože pravde je jako lepa i dostojna je da bude himna.

Odgovori 13 3
Ivana

02.09.2021 18:27

Treba da se uhapsi svako ko vređa naše nacionalne simbole, svi građani Srbije moraju se poštovati. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Maja

02.09.2021 22:23

Svaki normalan čovek podržava da se himna uči u školama, kad sam ja bila u osnovnoj školi svi smo morali da znamo tadašnju himnu i tako treba i sada. Deca od malena treba da nauče himnu i da se uče da vole svoju zemlju