ĐILASOV LICEMER PAVLE GRBOVIĆ: Kad njemu prete onda je protivnik nasilja, kad Bjelogrlić bije onda se nađe opravdanje!

Autor: Republika

Vesti

23.08.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, jedan od poslušnika tajkuna Dragana Đilasa oglasio se na Tviteru povodom napada glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Međutim, bolje da je ćutao!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Licemer: Pavle Grbović

Napad Bjelogrlića na Anonijevića centralna je vest u svim medijima u zemlji ali i u bivšim jugoslovenskim republikama pa iz minuta u minut stižu brojne reakcije.

I dok glumci i ljudi iz sveta kulture uglavnom ćute i ne oglašavaju se ovim povodom, o čemu je Republika već pisala, na politčkom spektru vlada prava histerija, naročito u onom delu javnosti koji je naklonjen opoziciji.

Posebno se izdvaja Grbovićev tvit koji je pokušao da nađe opravdanje za Bjelogrlićev suludi čin napadajući državu i državne organe.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Tanjug/T. Valič

Bjelogrlić i Antonijević

- Određivanje policijskog zadržavanja do 48h Draganu Bjelogrliću zbog kafanske tuče i nanošenja očigledno lakših telesnih povreda je skandal i nemam dilemu da je odluka politički motivisana. Ono što je on sinoć uradio nije dobro, naprotiv, ali ovo je institucionalna represija - napisao je Grbović na Tviteru.

Isti onaj Grbović koji je nedavno napao državu zbog verbalnih pretnji koje su mu navodno uputili članovi pokreta Levijatan.

Taj i takav Grbović, koji je brže bolje potrčao da se žali zbog verbalnog napada sada je pun razumevanja za Bjelogrlićevo batinanje Antonijevića.

Krajnje licemerno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaginho

23.08.2021 16:35

A ko je ova mustra, pa da uopšte zavredi neke pažnje, on je kao nekakva institucija, čije mišljenje vredi pažnje i treba uzeti kao svetu istinu.