Poslanici PS-a regovali na uvrede Šormaza: Priključio se onima kojima smeta sve što je srpsko!

Autor:

Vesti

22.08.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Pokreta socijalista regovali na uvrede poslanika Dragana Šormaza koji je u dnevnom listu Danas izneo uvrede na račun ministra policije i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Republika

Foto: printscreen/N1

Dragan Šormaz

Narodni poslanik Bojan Torbica ističe da je to što se NATO lobista Šormaz ne slaže sa Vulinom dobra vest.

- Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže trag, pa se tako i Dragan Šormaz priključio zavijanju i lavežu onih kojima smeta sve što je srpsko. 

To što se gospodin Šormaz, istaknuti NATO lobista i zagovarač ideje da je Srbiji mesto u NATO paktu, ne slaže sa stavovima Aleksandra Vulina i to što ga mnogo žulja  "srpski svet" je dobra vest za Srbiju i za sve Srbe. 

Naš lider Aleksandar Vulin zalaže se za slobodnu i suverenu Srbiju koja brine o svim Srbima, baš kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mi se tom politikom ponosimo. 
Gospodinu Šormazu ne smeta najava stvaranja "Velike Albanije", ne smeta mu ni plata od građana Srbije, ali mu smeta "srpski svet" i srpsko jedinstvo. 

Od svih mrzitelja Srba i Srbije, najgori su slučajni Srbi - odgovorio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica poslaniku SNS-a Draganu Šormazu koji je u dnevnom listu Danas izneo uvrede  na račun ministra policije i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina. 

Na uvrede poslanika Šormaza reagovao je i Đorđe Komlenski, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista.

- Valjda treba da si sa onima sa kojima deliš iste vrednosti. Pitam se otkud NATO Šormaz u SNS-u kada promoviše vrednosti nepostojećeg DOS-a. Tačno je da Vučić nije ni mama, ni tata Vulinu, ali da treba da se zamisli šta će mu u stranci mrzitelj srpskog jedinstva, treba. 

Mi iz PS-a ponosimo se politikom Vulina i Vučića i nikada nećemo dozvoliti da srpska deca u NATO uniformi ubijaju neku drugu decu. Šormaz stranke menja, al' ćud nikako - odgovorio je Komlenski poslaniku SNS-a Draganu Šormazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Митрофан Фустић Морија

22.08.2021 23:14

Подржавамо вишегодишњи оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене и напредне интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских непријатеља: правних и физичких лица, новинара, полицијских службеника, дудлија, јавних тужилаца, апсанџија, јавних бележника, јавних извршитеља, књиговођа, писаца, певачица, глумаца, образовних, медицинских, културних, спортских радника, апотекара, архитеката, политичара, државника, удружења, секти, амбасада, држава, политичких странака, медија, несрпских Срба и антисрпских несрба, домаћих плаћеника и страних издајника.