MISTERIJA MLADEŽA DIJANE HRKALOVIĆ: Na fotografijama bivše državne sekretarke, JEDAN DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

12.08.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović, koja je označena kao logistička podrška kriminalnom klanu Veljka Belivuka u državnim strukturama, kao i jedna od glavnih aktera afere "Prisluškivanje", čija je meta bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ne prestaje da se oglašava na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen

 

Njena nedavna objava na ovoj društvenoj mreži, o čemu je Republika već pisala, zaintrigirala je javnost u Srbiji zbog poruke koju je sadržavala, ali je mnogima promakao još jedan bitan detalj.

Ako se pažljivije udubite u fotografije koje Hrkalovićeva gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, primetićete jednu bitnu razliku.

Na pojedinim fotografijama, naime, Hrkalovićeva na levom obrazu ima jako sitan mladež, dok ih na drugim fotografijama nema.

Foto: printscreen

 

Da li je Hrkalovićeva između dve foto-sesije posetila hirurga i odstranila mladež, ili je, kao što je praksa kod mnogobrojnih estradnih ličnosti mladež uklonila (ili docrtala) u nekom od programa za digitalnu obradu fotografije poput Fotošopa, u trenutku objavljivanja ovog članka nije poznato.

Podsetimo, Srpski telegraf i Republika prvi su pisali o povezanosti Dijane Hrkalović sa mafijaškom bandom Veljka Belivuka.

U jednom od poslednjih članaka posvećenom bivšoj državnoj sekretarki otkrili smo da je ona stajala iza akcije kodnog naziva "Kapitalac", kojom je trebalo da bude eliminisan jedan od naopasnijih i najlukavijih protivnika "kavčana" Filip Korać.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading