BOŠKO I DVERI MRZE SRPSKO ZADRUGARSTVO! Đurđev: Koliko su zadruga otvorili Obradović i Savić ako je to najlakše uraditi?

Autor:

Vesti

09.08.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev komentarisao je nedavne navode lažna opozicija Boško Obradović o Krkobabićima kao političkoj dinastiji koja postaje novi G17+.

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Boško Obradović

Porodice kojima je u tradiciji da se bave politikom, poput Kenedijevih i Bušovih, nisu nikakva novost niti retkost u demokratskim zemljama, pa ne vidim razlog zbog čega to propali političari spočitavaju porodici Krkobabić - ovako predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev komentariše nedavne navode lažna opozicija Boško Obradović o Krkobabićima kao političkoj dinastiji koja postaje novi G17+.

Đurđev ističe da za razliku od Milana Krkobabića, koji se bliži cilju da otvori hiljaditu novu zadrugu u Srbiji, Obradović jedino ume da mrzi zadrugarstvo, lenčari i laže javnost.

Foto: srpskaliga.rs

Aleksandar Đurđev

O Krkobabićevim uspesima svedoči činjenica da su iza njega stali SANU i SPC i ugledni stručnjaci za selo i zadrugarstvo poput akademika Škorića i profesora Keserovića, a protiv njega su tek Obradović i Ljubodrag Savić sa Ekonomskog fakulteta koji hvali ministarstvo poljoprivrede, a istovremeno naziva nove zadruge "bacanjem para" i "mestom za slikanje".

Savić o zadrugarstvu niti je šta napisao niti šta zna, a u bici za srpska sela nema mesta politikanstvu i nestručnosti - napominje Đurđev zaključujući da Obradović očigledno pati za skupštinskim klupama u koje je, za razliku od njega, izbornom voljom građana i Stefan Krkobabić.

Komentari (0)

Loading