(FOTO) PROCURIO SKANDALOZNI VIDEO - NJUJORŠKI POLITIČAR U SADO MAZO AKCIJI! Gašenje sveća po telu, vosak i štipaljke na bradavicama!

Autor: Republika

Vesti

15.07.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zak Vajner, kandidat za Gradsko veće Njujorka, uhvaćen je u sado-mazo akciji nakon što je snimak njegovih perverzija objavio Njujork post, a način na koji se on branio potpuno je šokirao američku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zak Vajner je kandidat za člana gradskog veća Njujorka (na slici)  

Neviđeni skandal trese Sjedinjene Američke Države nakon što je Njujork post objavio snimak poznatog kandidata za Gradsko veće Njujorka, Zaka Vajnera (26), na kom se vidi kako taj mladi, ambiciozni političar učestvuje u seksualnim, sado-mazo igrarijama, prilikom kojih ga je njegova partnerka žestoko udarala, štipala, polivala vrelim voskom i gasila sveće po njegovom telu. 

Snimak je, uprkos činjenici da je Vajner tek na početku svoje političke karijere, izazvao neviđenu buru u njujorškoj javnosti, posebno što ni S&M scene nisu nimalo naivne, pa je Njujork post čak bio primoran da postavi upozorenje da video nije za one "sa slabim želucem". 

Na snimku se osim pomenutih scena, vidi i mladi Vajner koji na sebi ima samo kožne gaće, dok na glavi nosi "uzde", pri čemu mu jedan kaiš sa njih ulazi u usta. Na bradavicama na grudima zakačene su mu dve štipaljke, a ruke vezane. Istovremeno, zabeleženo je kako ga partnerka čupa, udara bičem i tera ga da joj izgovara pokorne rečenice. 

RepublikaFoto: printscreen/Twitter
Zak Vajner u akciji sa partnerkom  

Međutim, ono što je njujoršku javnost posebno iznenadilo jeste Vajnerov komentar na čitavu "aferu". Naime, on ne samo da je negirao da će objavljivanje snimka imati bilo kakav uticaj na njegovu karijeru, nego je na Tviteru naveo kako perverzije i istraživanja u njegovom dobu nisu ništa neobično. 

- Ups. Nisam želeo da ovo iko vidi, ali evo nas. Nisam postiđen zbog mog privatnog videa koji kruži Tviterom. To je bila čista rekreativna aktivnost koju sam imao sa svojom prijateljicom i to radi zabave. Kao i mnogi mladi ljudi, rastem u svetu u kom je normalno svoje naprivatnije snimke dokumentovati onlajn. Iako bi me pojedini na Tviteru razapeli, mnogi samo smatraju video čistom distrakcijom. Verujem da glasači koji biraju svoje ljude za gradsko veće baziraju mišljenje na onome šta oni imaju da im ponude i u odnosu na njihovu sposobnost da najbolje služe zajednici - napisao je on na Tviteru. 

Inače, sebe predstavlja kao glumca, pisca scenarija i filmskog producenta. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zak Vajner je odavno započeo kampanju za člana gradskog veća    

Uprkos hladnom stavu, Vajner je naišao na žestoke kritike, pa su pojedini predvideli da nema nikakve šanse da ostvari svoje političke snove budući da je uspeo da "sakupi samo 10.000 dolara tokom kampanje i to je većinom sam dodavao novac". 

Njegov otac je, inače, cenjeni umetnik i koatur je čuvenog crtanog filma "Dora istraživač".   

 

  

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading