(VIDEO) PROPALU OPOZICIJU ĆE OVE NOVAKOVE REČI POSEBNO ZABOLETI! Đoković se posle plasmana u finale ovako obratio javnosti!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona, a posle pobede nad Denisom Šapovalovim je govor završio na način koji će sigurno zaboleti opoziciju u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je sa 3:0 (7:6, 7:5, 7:5) pobedio Kanađanina Denisa Šapovalova u polufinalu Vimbldona i sedmi put će se boriti za trofej na najprestižnijem teniskom turniru.

Posle pobede Novak je održao kratak govor, a propalu opoziciju u Srbiji, predvođenu Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Borisom Tadićem i ostalima, je sigurno zabolelo ono što je čula. 

Trudim se da izvučem maksimum iz sebe na svakom meču i da onda vidimo šta će se desiti. Odustajanje nikada nije bila opcija - rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta je iskoristio moto koji u svakom govoru koristi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da "predaja nije opcija".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading