(VIDEO) GDE SU SAD UNS, NUNS, NVO, AMBASADE: Simonović novinare naziva "kerovima i smećem", NIKO DA SE OGLASI!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

12:56

Direktor hrvatskih novina Nova koje se prodaju na kioscima u Srbiji Veselin Simonović brutalno je uvredio kolegene novinare, nazivajući ih "kerovima". Još skandaloznije od skandaloznog ispada Simonovića je izostanak bilo kakve reakcije novinarskih udruženja, ambasadam, stručne javnosti...

twitter.com/printscreen

Time je praktično do koske obelodanjeno licemerje takozvane i samoproklamovane medijske elite, koja je, sličnim povodom 2018. godine pokrenula celokupnu medijski mašineriju zbog naslovne strane Ilustrovane politike.

Kao što je Republika već pisala, Simonović, u narodu poznatiji kao Vesa Rakija, besramno je uvredio Srbe u Crnoj Gori, a onda je osu drvlje i kamenje na kolege nazivajući ih "smećem" i "kerovima koji kevću".

Međutim, na Simonovićeve uvrede niko ne reaguje - ni strane ambasade, ni UNS, ni nevladine organizacije nisu reagovale.

Pogledajte video.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
DraGan

02.07.2021 12:18

citam, pre ovog clanka, kako tamo neki nemacki teniser, koji ne bi bio na atp-listi ni da je ova dugacka kao toalet papir, napada djokovica. i danas je on vec poznat. slicno kao i sa kirijosom ili kako se vec zove. da nije lupetannja ko bi od nas i cuo za njega. on je danas poznat. tako i ovaj rakijas. danas je, verovatno u danas, evo izisao u novinama kao aktuelna faca. nije lose ko moze sebe kasnije u ogledalo pogledati.