SRBIJA SE IZ PORAZA UZDIGLA I POSTALA POBEDNIK! Snažna poruka predsednika Vučića na Vidovdan!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija slavi Vidovdan kao pobednik, kao narod i država koji su se iz poraza uzdigli, uvek i pre svega, kao slobodni i ponosni ljudi, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/Nebojša Raus

On je to objavio na Instagram nalogu avucic uz sliku zastave Srbie i sa svojim potpisom.

- Danas možemo da kažemo ne samo da nismo više gubitnici, već i da poraz i predaja za nas više nisu opcija. Ostvarili smo pravo na budućnost, da budemo pobednici, a naše bitke nisu više vezane za krv i smrt, već su pobede života, rada i napretka - naveo je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

29.06.2021 06:38

Na Vidovdan se jasnije vide mnoge stvari! Mi smo zemlja pobednika, slobode, ljudi koji hodaju uzdigmute glave! Srbija je sve jača i jača!

Ana

29.06.2021 08:22

Srbija je vekovima bila zemlja heroja, boraca, pobednika.Ponovo smo odlučili da se borimo. Od dugogodišnjih gubitnika postali smo ponovo pobednici.Imamo lepu sadašnjost, pred nama je još lepša budućnost.Predaja nikada neće biti opcija za Srbe.Idemo napred.

Pametnica

29.06.2021 08:35

.. Vidovdan ko vecni plamen u nasim srcima, kosovskog boja ostaje istina...