SRUŠIO JE SLOBU, PA GOVORILI DA JE NEOBAVEŠTEN! Koštunica u javnosti posle medijske izolacije, OVAKO DANAS IZGLEDA!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trinaest godina medijske samoizolacije, bivši predsednik SRJ i lider DSS Vojislav Koštunica pojavio se u javnosti, i to u društvu nekadašnjeg bliskog saradnika ubijenog premijera Zorana Đinđića, i bivšeg potpredsednika Demokratske stranke Slobodana Gavrilovića.

Vojislav Koštunica

Naime, on je govorio na promociji knjige “Ratni dnevnik” Radomira Milaćevića u Medija centru.

Drekavci i profesionalne patriote, koji su malo ili nimalo osetili ratne strahote opevaće i u šarenim bojama i predstaviti najsramnija dela ljudskog roda. Neće se dugo čekati, pa će se mase početi oduševljavati onim čega bi trebalo da se užasavaju - zapisao je Milaćević, a Koštunica apostrofirao kao jedan od najzanimljivijih delova obimnog štiva, prenosi 24sedam.

Vojilsav Koštunica je za medije rekao da će o političkom životu Srbije da govori kad za to dođe vreme, a da u ovom trenutku može samo da polemiše o “Ratnom dnevniku” Radomira Milaćevića, na čijoj je promociji u Medija centru i govorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading