(VIDEO) ŠAPIĆEVA DOMINACIJA U STUDIJU TV PRVA: Lutovac zamuckivao kao malo dete, potpredsednik SNS mu održao čas politike!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2021

14:09

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izvukao je deblji kraj u suočavanju argumenata sa potpredsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Šapićem.

youtube.com/printscreen
Šapić i Lutovac

Gostujući u emisiji na TV Prva, Šapić totalno dominirao nad suparnikom po većini aktuelnih političkih tema koje su od važnosti za građane Srbije.

Jedna od tema zbog koje su se sagovornici našli u klinču je i nedavni sastanak u Briselu između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i samozvanog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija.

Komentarišući tu temu, Lutovac je rekao da "ne bi trebalo da se bavimo time šta je rekao Vučić Kurtiju i Kurti Vučiću".

Usledio je hladan tuš Šapića.

- Pa nije Vas pitala voditeljka šta je rekao Žan Pol Gotije Donateli Versaće nego šta su rekli na pregovorima u vezi južne srpske pokrajine! - rekao je Šapić i ostavio Lutovca bez teksta.

Lutovac ništa nije bolje prošao ni kada je trebalo prokomentarisati i osuditi sramnu Rezoluciju o Srebrenici koju je izglasao crnogorski parlament, a o čemu je Republika već pisala.

- 3 minuta se ne izjašnjavate da li podržavate ili ne podržavate nešto što optužuje srpski narod da je GENOCIDAN! ŠOKIRAN SAM! - odbrusio je Šapić Lutovcu.

Kako se Lutovac proveo kada je reč o pitanju slobode medija u Srbiji, pogledajte u snimku.

 

 

Komentari (7)

Loading
Boban

18.06.2021 14:44

Pa kada je i Lutovac bio politicar???

Mila

18.06.2021 15:05

Svaka mu čast.. Lutovaca neko treba da postavi tamo gde mu je mesto.

Mikan

18.06.2021 15:33

Lutovcu znači nije bitno šta se dešava na pregovorima u vezi KiM.

Milan

18.06.2021 15:34

Lutovac neće da se složi sa nečim što podržava Vučić pa makar nas optuživali za genocid. Sramota.