ŠEŠELJEV GNEV! Lider SRS predlaže rigorozne mere: KRIVOKAPIĆU TREBA ZABRANITI ULAZ U SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2021

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj smatra da bi svima koji su glasali za sramnu Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore trebalo zabraniti ulaz u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vojislav Šešelj

- Smatram da koliko sutra treba da se zakaže sednica Vlade Srbije i da se svim poslanicima crnogorskog parlamenta koji su glasali za ovu sramnu rezoluciju zabrani ulazak u Srbiju! Takođe, da se ulaz zabrani i Zdravku Krivokapić. Meni je u Hrvatsku zabranjen ulaz 20 godina, e isto tako i mi treba da postupimo. Ako smo dužni da se raspravljamo sa velikim silama, nismo dužni da se raspravljamo sa govnima iz crnogorskog parlamenta - rekao nam je Šešelj za Informer.

Podsetimo, u skupštini Crne Gore večeras je izglasana Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a uzdržanih 7.

Sramna odluka crnogorskih vlasti odjeknula je regionom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladica

18.06.2021 16:58

Tako je.

Xyz

19.06.2021 16:16

Koliko znam, Krivokapić nije osuđeni ratni zločinac...a Šešelj jeste. Pa ko je bruka i sramota,ne samo Srba nego i ljudskog roda.

Saradžogla

19.06.2021 16:19

Када год је овај ,,доктор фашизма'' баљезгао ТУ СРБА ВИШЕ НЕМА!Он није држављанин Србије и нема права да наговара штетне идеје.Док су господари Србије били Обреновићи имали смо ОДЛИЧНУ САРАДЊУ СА ДРРЖАВАМА ЕВРОПЕ.Онда је Карађорђевић направио ,,Југославију'' којом је касније господарио аустроугарски каплар јозеф броз тито.