BRUTALAN ODGOVOR MIRINOM IDEOLOGU ZLA: Srpski političar uputio jasnu poruku, ČIČAK U NOKDAUNU!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na brutalne pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, koje su došle od nekadšnjeg funkcionera JUL Zorana Čička, reagovao je i zamenik gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: printscreen
Zoran Čičak

Republika je, podsetimo, pisala o besramnom postu Čička objavljenom na Tviteru, a sada se istim povodom oglasio i Vesić.

- Hajde da stvari nazovemo pravim imenom. List Danas, u vlasništvu, Šolakove Junajted medije i Dragana Đilasa već dva dana vodi hajku protiv Andreja Vučića, brata predsednika Vučića, kriminalizuje ga i poziva na njegov linč. Oni bi da zabrane Andreju, članu Glavnog odbora naše stranke da poseti mesni odbor. Kao što bi da zabrane Aleksandru Vučiću da se kandiduje, kao što bi da zabrane svima nama koji su Vučićevi saradnici da se bavimo javnim poslovima. Preko svojih medija, novina dnevnih i nedeljnih, sajtova i televizija vode svakog dana brutalnu kampanju protiv Vučića, njegove porodice i njegovih saradnika. A sve to podržava “ideolog zla” u Srbiji, od JUL-a do Đilasa, Zoran Čičak koji predlaže snajper za Andreja Vučića!?  Ove naslovne strane i poruka njihovog ideologa pokazuju kakva je njihova politika. To su linč, snajperi, kriminalizacija i laži. I ako mogu i da oteraju strane investitore jer tako bi da sruše Vučićevu politiku - napisao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading