JEREMIĆ OTVORIO NOVI FRONT U SRPSKOJ OPOZICIJI: Sada je za metu izabrao baš NJEGA, OPTUŽUJE GA DA RADI ZA VUČIĆA!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika opšteg rasula, podeljenosti i zavađenih sujeta i ega na mozaiku srpske političke scene dobila je još jedan detalj, pošto je lider Narodne stranke Vuk Jeremić odlučio da otvori novi front u opozicionom ratu i za svoju metu izabere aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu iz pokreta Odbranimo reke Stare planine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vuk Jeremić

U intervjuu za opozicione medije, Jeremić je kritiku koju je izneo potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević na Ćutin račun, podigao na viši nivo.

Ni manje ni više, Jeremić je Jovanovića optužio da je maltene Vučićev "trojanski konj" koji će i ubuduće "bušiti" opoziciju i njen zajednički nastup na izborima.

Što se tiče narednog izbornog ciklusa, očekujem da ćemo biti svedoci ubrzanog nicanja mnoštva građanskih ili aktivističkih pokreta, koji će hteti da na izborima učestvuju nezavisno od svih. Jedan od najvažnijih elemenata strategije vlasti će biti njihovo guranje u prvi plan, kroz režimske medije i na razne druge načine - rekao je Jeremić i u nastavku pojasnio da misli baš na Jovanovića.

- Ti pokreti naravno nemaju organizacionu strukturu neophodnu da bi se ugrozio sistem, ali su i te kako kadri da raseju pažnju građana koji su za promene. Oni će biti glavni nosioci poruke "da su svi isti", i uglavnom kritikovati opoziciju, kao što se u tome trenutno ističe taj gospodin Ćuta - naveo je šef Narodne stranke.

Podsetimo, kao što je Republika nedavno pisala, i Jeremićev potpredsednik Siniša Kovačević proglasio je Ćutu za "novog Belog (Beli Preletačević, prim. aut).

Gledam ono što zovu Ćuta. Rekao sam da će BIA nekog Belog zameniti nekim Zelenim, napale su me i BIA i ala vrana. Gledam, srce moje, kako se gadi i vlasti i opozicije. A naročito opozicije. Logično. U njoj nije bio,u SNS jeste. Eto vam tog Zelenog Preletačevića. Pa izvolite. Ko se ne gadi - napisao je na Tviteru Siniša Kovačević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading