ČEDA JOVANOVIĆ PONOVO DIVLJA! Vređao ženu, pitao je da li zna s kim razgovara! IZGUBIO KOMPAS!

Autor: Republika

Vesti

06.06.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen

Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja "da li zna sa kim razgovara".

Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.

- Kako vas nije sramota da mi to kažete, je l vi znate sa kim razgovarate? Ja sam besan i vičem, ne tražim da me razumete - rekao je Jovanović voditeljki nakon postavljenog pitanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

06.06.2021 10:14

Dokle ljudi? Kvazi političar, blizak kriminalu, naglo se obogatio, za njega se vežu mnoge afere, stalno u konfliktu . Ponašanje uličara. Dokle da mu neko daje obezbjeđenje i radi čega. Pa nije on nikome bitan, jer je to već potvrđeno na izborima. Ovu lopurdu i bitangu u zatvor , pa nek leži sa svojim drugovima Legijom i ostalim ubicama.

LJUBICA

06.06.2021 15:14

Da Ceda nije sasvim normalan to je opste poznato. A nije vala ni voditeljka koja ga je zvala u emisiju. Sta on ima da kaze? Kako treba biti bahat i nasilan i tuci koga god stignes