PANOVIĆ VRATIO OPOZICIJU NA FRABRIČKA PODEŠAVANJA: Oni stalno nešto čekaju, a ništa ne rade!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programski direktor Demostata Zoran Panović, koji važi za jednog od najbritkijih opozicionih novinara, na najbolji način je oposao nesnađenost opozicije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zoran Panović

Panović je gostujući na N1, udarnoj igli Dragana Šolaka i njegovog kompanjona i samoproglašenog lidera opozicije Dragana Đilasa, govorio je o situaciji u kojoj se nalaze tajkun i njegove kologe opozicionari, koji u suštini ne rade ništa.

- Opozicija stalno čeka nekoga. Jedno vreme je bio popularan crnogorski premijer Krivokapić, pa se tražio Krivokapić ovde. Sada postaje bitnije naći Tomaševića. Mislim da je Vučić već našao svog Tomaševića, samo što je malo desniji u donosu na Tomaševića, ali to je za odnose, za snagu SNS, dobar potez ujedinjenje sa SPAS. Dobar je i za uozbilajvanje političke scene u Srbiji. Suštinskih razlika između SNS i SPAS verovano nije ni bilo. Vučić i Šapić su uradili ono što je opozicija već trebalo da uradi - rekao je Panović prilikom tv gostovanja.

 

 

On je prokomentarisao i zahtev opozicije, koja je tražila da neka od Šolakovih televizija dobije nacionalnu frekvenciju, kao i da opozicija uređuje na RTS.

Mislim da je dobro što su tražili nacionalnu frekvenciju ali je loše što su tražili televiziju koja treba da bude objektivna. Njima treba opoziciona televizija jer objektivna televizija će hvaliti dobre Vučićeve posete - istakao je Panović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading