TADIĆ, JEREMIĆ I ĐILAS MOGU MNOGO DA ZADUŽE SRBIJU: Potrebno je da urade samo jednu stvar!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

08:42

Hladan tuš za lidere opozicije!

ST/D. KADIĆ, N. MANDIĆ/TANJUG/Z. ŽESTIĆ
Boris Tadić, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Nebojša Milenković, pisac i aktivista inače naklonjen opoziciji tokom gostovanja na jednoj od tajkunskih televizija izneo je predlog Borisu Tadiću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu od kog se takozvanim liderima opozicije sa minornom podrškom u biračkom telu sasvim sigurno diže kosa na glavi.

Naime, Milenković je ocenio da bi pomenuti trojac iz nekadašnjeg žutog preduzeća za vreme čije vladavine je Srbija siromašila dok su cifre na njihovim računima bile sve već, mogao da učini mnogo za Srbiju. 

Jedino što treba da urade je da se povuku sa političke scene!

- U ovom slučaju reč je o ljudima čija sujeta je mnogo jača od osećaja za javno dobro. U ovom trenutku Dragan Đilas, Boris Tadić i Vuk Jeremić u situaciji su da sa najmanje truda za Srbiju učine više nego svi njeni političari zajedno. Tako što bi se povukli sa političke scene. I tako ostave prostor za nove ljude - naveo je Milenković.

Pogledajte video.

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Goran

28.05.2021 09:42

Milenković je ocenio da bi pomenuti trojac iz nekadašnjeg žutog preduzeća za vreme čije vladavine je Srbija siromašila dok su cifre na njihovim računima bile sve već, mogao da učini mnogo za Srbiju. Jedino što treba da urade je da se povuku sa političke scene!