SAŠA MILOVANOVIĆ POZVAO PRAVNI FAKULTET DA SE BAR OGRADI OD VULETIĆA! Čovek koji ismeva Belivukove žrtve ne sme da predaje studentima!

Autor: Republika

Vesti

22.05.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao u jutarnjem programu TV Pink da ništa bolesnije i monstruoznije nije čuo od nedavnog ismevanja žrtava Veljka Belivuka od strane Vladimira Vuletića, profesora Pravnog fakulteta i nekadašnjeg čelnika Partizana.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo Jutro

Milovanović je istakao da mu nikako nije jasno kako to nije izazvalo najoštriju reakciju akademske zajednice, a posebno Pravog fakulteta u Beogradu, gde Vuletić radi kao profesor.

- Ne znam kako se odizimaju ta profesorka zvanja i ukida takvim ljudima kao što je Vuletić, pravo da rade sa studentima, ali ono što je on uradio je ludilo koje do sada nije zabeleženo. Čovek je nonšalantno pravio komediju od nečeg što je sve samo ne smešno, izrugivao se žrtvama, ne misleći ni na trenutak o njihovim porodicama i time se javno deklarisao kao branjenik, i kao politički i kao pravni, Veljka Belivuka i njegove ekipe. Ne znam kako jedan takav čovek, može bilo šta da nauči studente i staje ispred njih - bio je oštar Milovanović i naglasio da je Vuletić več odavno zreo da bude izbačen sa Pravnog fakulteta:

- Pravni fakultet je trebalo još odavno da odreguje. Srpski telegraf je još odavno, prvi, objavio snimak i više nego prijateljskog razgovora Vuletića i Veljka Belivuka, gde ugovaraju viđenje kako bi mu Belivuk "nešto dao". Šta Belivuk kome može da da izuzev para ili droge i to je bilo i više nego jasno. Još tada se očekivala reakcija Pravnog, ali ništa od toga - rekao je Milovanović.

Podsećamo, Vuletić je pre nekoliko dana ostavio javnost u šoku tokom gostovanja na televiziji Nova.

On je na ovoj televiziji, koja je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, na najmorbidniji način imitirao svog prijatelja Veljka Belivuka i rugao se žrtvama ovog monstruma.

Na stolu ispred Vuletića su bili ćevapi, a nekadašnji čelnik Partizana je odmah na početku emisije želeo da ispadne duhovit, a u stvari je pokazao koliko je umobolan.

Dobar Goksi, odličan! To je navijač Zvezde za kog navodno kažu da je ubijen i samleven u mašini, tako da stigao nam je Goksi - rekao je Vuletić u emisiji Marka Vidojkovića "Dobar, loš, zao".

Vuletić se na taj način sprdao sa žrtvama ozloglašenog klana Velje Nevolje, koji je u kući smrti u Ritopeku svoje žrtve mleo u industrijskoj mašini za mlevenje mesa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

23.05.2021 10:07

Ljudožderi ne mogu da budu i profesori.

Vla

23.05.2021 11:05

Neće nam ljudožderi učiti studente pravu i pravdi.