Dragan Đilas vodi balkonski RAT: Ovo sa šerpama je presmešno!

Autor:

Vesti

05.05.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostjući u jutarnjem programu na televiziji "Pink", vlasnik i glavni urednik "Srpskog telegrafa", Saša Milovanović prokomentarisao je aktuelnu borbu koja se vodi između opozicije i dela onih koji podržavaju aktuelnu vlast.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Saša Milovanović

- Dragan Đilas je jedini koji je pominjao svoju decu, nema govora da je neko drugi to radio. Ni na koji drugi našin ona nisu bila u medijima osim kada im je sređivao naslovnu stranu NIN-a - 

Na pitanje voditeljke da prokomentariše snimak koji je Dragan Đilas nedavno objavio na internetu a na kom vidno uznemiren upućuje poruku predsedniku Vučiću, Milovanović je prokomentarisao:

- Mislim da je veliki glumac, on i njegovi sledbenici se nikada nisu ogradili od ljudi koji su pretili deci Aleksandra Vučića, a to je on jako dobro znao ko to radi, a nikada se od toga nije ogradio, kao ni Savez za Srbiju, a bilo im je lepo da se smeškaju.

Da se razumemo, ja nisam ni za jedno ni za drugo, ni za lupanje u šerpe ni za paljenje baklji, ni za povike "Đilase lopove" ni za "Vučiću pe*eru", to se radi na drugačiji način - rekao je Milovanović

Na pitanje voditeljke, da li može da se napravi poređenje Srbije sa Evropom, odnosno da li se deca vređaju i negde drugde u svetu, Milovanović je izjavio:

- Ima nekih slučajeva ali jako malo, deca se ne diraju. Ovde je nešto drugo po strani. Da li su deca Dragana Đilasa baš te večeri čuli "Đilase lopove"? Ja mislim da ne, to se i ranije skandiralo. Iz ovoga se vidi da je namešteno da izazove neku reakciju, jer su videli da nisu uspeli da profitiraju na ovoj situaciji. To što Đilas kuka, da je ušao u politiku, on je u njoj 20 godina, kad si tu, ti moraš da trpiš. I mi novinari ćutimo i trpimo kad nas neko vređa, ako ti smeta, uzmeš i tužiš. Po mom mišljenju, Đilas je svoju decu zloupotrebio u političke svrhe - zaključio je Milovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
pera

05.05.2020 08:04

Bacio se u glumce.

Boza

05.05.2020 08:28

Opozicija je pala toliko nisko da nemam reci nemaju vise nijednog keca u rukavu pa se sluze tudjom decom da prete,sramota i tu neko udaranje u serpe i ostale gluposti.

Milovan

05.05.2020 08:52

Djilas je izgubio kompas i vise ni sam ne zna sta radi i cini.

Dario

05.05.2020 08:58

Od Djilasa se nista ozbiljno ne moze ocekivati.