(VIDEO) FABRICI ODJAVIO ŠOLAKA! Hladan tuš za medije pod kontrolom tajkuna: SVE JE JASNO POSLE REČI EU ZVANIČNIKA!

Autor: Marija Stanić

Vesti

29.04.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj Junajted grupe Dragana Šolaka da se predstavi žrtvom navodne medijske cenzure doživeo je totalni fijasko pošto je Sem Fabrici, šef delegacije EU u Srbiji izneo stav koji je daleko od onog što su tajkun a sa njim i srpska opozicija priželjkivali.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ, Youtube/ New Europe Market (NEM)
Dragan Šolak i Sem Fabrici

Naime, mediji pod Šolakovom kontrolom danima pokušavaju da zloupotrebe činjenicu da nijedna štamparija ne želi da štampa nove novine koje su trebale da se pojave na kioscima u Srbiji.

Upravo zbog toga medijski kerberi sa N1 potrčali su brže bolje da se žale predstavnicima EU, ali ih je, bar kad je u pitanju Fabrici, sačekao hladan tuš.

Upitan da li bi to što nijedna štamparija neće da štampa opozicione novine mogla da bude teme između zvaničnika EU i vlasti u Srbiji, Fabrici je dao nedvosmislen odgovor:

Na štamparskoj kompaniji je da odluči da li će nešto da štampa ili ne - poručio je Fabrici, čime je propao jeftin pokušak Šolakovih propagandista da po ko zna koji put glume žrtve "diktature" i "cenzure".

Pogledajte video.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading