MARINIKA ZANEMELA U POLICIJI: Inspektorima ništa nije otkrila, A ZA SVE IMA JEFTINO OPRAVDANJE

Autor: Republika

Vesti

26.04.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prenela je novinarima da je policiji rekla sve o svojim saznanjima koja se tiču, navodinog, podvođenja devojaka i žena u Jagodini u organizaciji predsednika skupštine opštine u tom gradu Dragana Markovića Palme, ali da nije htela da otkrije njihov identitet jer ne želi da ih dovede u opasnost.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marinika Tepić

- Stavila sam se na raspolaganje tužilaštvu, da kada potpiše posebnu zaštitu i dodeli status "posedno zaštićenog svedoka" svim svedocima i žrtvama, u tom momentu ja ću se uključiti i biću na raspoalganju sam 24 časa dnevno sa svim žrtvama i svedocima, a sada ih je najmanje sedam - rekla je Tepić novinarima nakon informativnog razgovora u Policijskoj upravi u Jagodini.

Istakla je da je da su neke od žrtava zaposlene u javnim preduzećima, ali ne sve.


Ona je istakla da jagodinskoj polciiji nije smela da otkrije identitet tih ljudi i podsetila da su, kako kaže, i u samom tužilaštvu "priznali" da nemaju poverenja u vođenje postupka u Jagodini, te da su delegirali predmet u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Pored toga, kako je navela, "Palma nije trepnuo danima" i non stop traga za svedocima i pokušava da ih diskredituje i da zastraši svakog ko bi pokušao da svedoči bilo kao očevidac bilo kao žrtva.

- Ja neću da mu dam na tacni to zadovljstvo - navela je Tepić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

26.04.2021 14:17

Nisu u pitanju ubistva da bi trebalo zaštititi svedoke promenom identiteta.